Posebna ponudba

TURISTIČNI BONI

Za vas smo pripravili dve BON ponudbi:

BON ponudba za pare:
2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi (2 osebi): 200 €

BON ponudba za družine:
3 x nočitev z zajtrkom v družinski sobi (2 odrasla 2 otroka): 500 €

Turistična taksa v ponudbo ni vključena in jo je potrebno poravnati na recepciji.
Veljavnost ponudbe: do 30.09.2020

Kako narediti rezervacijo s turističnim bonom?

Sobo lahko rezervirate preko naše spletne strani ali preko elektronske pošte.
Pri rezervaciji na naši spletni strani, lahko pride do razlike pri izračunu končne cene, zaradi razlike med našimi rednimi cenami in BON ponudbo. Vsekakor pri plačilu z bonom upoštevamo veljavno BON ponudbo. Zato v tem primeru pod "opombe" vpišite, da želite koristiti turistični bon.
V kolikor sobo rezervirate preko elektronske pošte v "zadevo" vpišite plačilo s turističnim bonom.

S turističnim bonom je mogoče poravnati nočitev z zajtrkom.

Ob prihodu potrebujemo osebne dokumente vseh oseb, ki bodo bivale pri nas izpolniti pa je potrebno tudi Prilogo 1 (Unovčitev turističnega bona), ki jo dobite na recepciji.

ŽE PRED PRIHODOM PA IZPOLNITE POTREBNE OBRAZCE: Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona in Izjava o prenosu bona in jih imejte s seboj ob prihodu pri prijavi na recepciji.

Splošne informacije o unovčitvi turističnih bonov

- Upravičenec do bona je oseba s stalnim prebivališčem v RS na dan 13.3.2020.
- Odrasla oseba oz. oseba, ki bo v letu 2020 dopolnila 18 let, je upravičena do bona v višini 200 €, mladoletna oseba (rojena po letu 2002) pa je upravičena do bona v višini 50 € .
- Boni ne obstajajo v fizični obliki, temveč so evidentirani kot dobroimetje upravičenca v informacijskem sistemu FURS (eDavki), kjer je mogoče tudi spremljati stanje svojega bona.
- Bon se lahko unovči le za nastanitev ali nastanitev z zajtrkom. Vse dodatne storitve (večerje, kosila, gostinske storitve...) se plačajo na recepciji izbrane destinacije.
- Boni se lahko unovčujejo v poljubnih zneskih pri različnih ponudnikih.
- Bone je možno unovčiti od 19.6.2020 (prva nočitev 19.-20.6.2020) do 31.12.2020 (zadnja možna nočitev 30.-31.12.2020). Če upravičenec bona ne izkoristi do 31.12.2020, bon zapade in ga ne more unovčiti kasneje.
- Bon za mladoletnega upravičenca unovčijo zanj starši oz. zakoniti skrbniki ali druga oseba, h kateri je mladoletni upravičenec z odločbo pristojnega organa zaupan v varstvo in vzgojo in za mladoletnega upravičenca dejansko skrbi (npr. rejnik).
- Bon je prenosljiv med sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena (stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), med zakonci in zunajzakonskimi partnerji, med partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi, med otroci in njihovimi zakonskimi zastopniki, če to niso starši. V skladu z zakonom prenos med brati in sestrami ni mogoč.
- Bon je mogoče prenesti le enkrat, in sicer v celotni vrednosti bona. Če je upravičenec bon že delno koristil, bona v preostali vrednosti ni mogoče prenesti.

Več informacij ter povezava do obrazcev

natisni | na vrh